Tekstarit: Virojoki haluaa kala-altaineen karkottaa mökkiläiset. Mökillä ei viitsi olla, jos vesi rehevöityy.

Mahdoton yksittäisen potilaan on selviä Kymsotessa hoitojaan. Mitään luvattuja kutsuja ei tule!

Karhulassa toripäivät hiljenee, mutta yöelämä senkun raikaa! Kuinkahan sen saisi loppumaan? — Lopen uupunut valvomaan

Millä ihmeen vehkeellä on Vilniementie saatu tämänhetkiseen kuntoon?

Miksi Suomeen ei pystytä laatia uusia lakeja? Seis, en tarkoita mitään seksiä. Vaan, että Suomi pelastuu suomalaisena maana.

Suomi on köyhä ja tulee olemaan köyhä maa. Meidän maa imaistaan rikkauksista. Kansainväliset yhtiöt vie mennessään. Meille jää verot siivoamiseen.

Anjalankadulle vuoropysäköinti, heti.

"Yrittäjäystävä ei raaskinut maksaa kunnolla eläkevakuutusmaksua"? Näitä "säästöliekillä" — ei raaskinut — toimineita yrittäjiä oli aivan liian paljon. Valitettavasti. Ihmetyttää vain tämä "säälinpuuskan" julkitulon ajankohta? Onkohan nyt jo vaalikiimaa liikkeellä? Hau hau!

Tiedonvälitys Väli-Amerikassa on aiheuttamassa joukkopaon USA:han paremman elintason toivossa. Siksi muuri. Kuka kertoisi Amerikan kirjeenvaihtajille. Onko tämäkin sensuroitavaa tietoa?

Katariinanpolun kunnossapidolle kiitokset! Nyt voi nilkka- ja polvivaivainenkin eläkeläinen nauttia tasaisella alustalla lenkkeilystä kauniissa luonnossa!

Miten toteutuu potilaslaki Kotkassa? "Aikaa ei tarvitse tiedustella useita kertoja." "Potilaalle ilmoitettava hoitoon pääsyn ajankohta."

Tekstinkirjoittaja on todella osunut naulankantaan kirjoittaessaan: "Kiusooja, siult puuttuu asema..."

Onko Pasaatissa tarkoituksella aivan onnettomat verkkoyhteydet? Liittymien myyjää löytyy kyllä, mutta Faceen ei kahvilassa pääse, eikä verkkopohjaiset kanta-asiakaskortit toimi!

Eikö Virojoen/Virolahden matalat ja lämpimät vedet ole jo tarpeeksi rehevöityneet? Ympäristöviranomaiset please, älkää salliko uusia saastuttajia ko. merialueelle.

Saako Virolahden ranta-asukkaat myös heittää ruokaa mereen, jos hieman vähennetään niiden ravinnekuormaa? Kotirantaan kalojen ruokintaa?

Ei kaloja voi kasvattaa ruualla, jossa ei ole ravinteita. Lisäravinne on aina lisärasitus vesistölle. Myös tuhansien kalojen ahtaminen pieneen verkkoon aiheuttaa paikallista saastumista, kalojen omine ulosteineen.

Kävin toisen KTP-Basketin pelin katsomassa, komiat voitot. Ihmettelin kuka kolmas ns. valmentaja siellä ohjaa jopa Kamista ja Lödeä? Kävelee liitutaulut kainalosssa. KTP:llä on nämä 2 kokenutta valmentajaa, tarviiko lisää sopankeittäjiä?

Samaa mieltä Kymsoten johdon harhaanjohtavista lausunnoista. Miksi kansalaisia johdetaan harhaan? Totuus on se, ettei mikään toimi vieläkään! — Tuntematon potilas

Virojoki haluaa kala-altaineen karkottaa mökkiläiset. Mökillä ei viitsi olla, jos vesi rehevöityy. Jos nyt on saatu vähennettyä ravinnekuormaa, niin pitääkö se saattaa entiselle tasolle lisäämällä tuotantotonneja? Päätös lähentelee ympäristörikosta.

Kotkan opisto! Miksi portugalin kurssit on aina, vuodesta toiseen, sijoitettu kaikkein myöhäisimpiin aikoihin? Harvinaisten kielten kursseja tulisi tarjota ihmisystävällisiin aikoihin.

Hallan rakennusten kunto on yhtiön tietoinen valinta. Hävetkää! Silta pitää säilyttää tuleville sukupolville. Rahaa yhtiöllä riittää. — Popikka