Tekstarit: Xamk:n kampus on sijoitettava Kyminlinnaan

Eikö vuonna 2018 suomalaisesta kulttuurista pystytä markkinoimaan muuta kun epäterveellisiä karjalanpiirakoita ja saunaa?

Oli artikkeli (KySa 14.10.), jossa ennusteiden mukaan väestö kasvaa 2050 mennessä jopa kymmeneen miljardiin. Kasvu on noin miljardi per 10 vuotta. Kannattaako Suomen olla ilmastonmuutoksen estämisen mallimaa? Kalliiksi tulee ja yhtälö on kuitenkin mahdoton, ellei maailman väestön kasvua saada kuriin.

Xamk:n kampus on sijoitettava Kyminlinnaan, jossa kaunis luonto tarjoaa oikean "tapahtumakeskuksen". Outlet-vedätys on vihellettävä poikki.

Ay-liike on toiminut palkansaajan ja yhteiskunnan tasa-arvon puolesta loistavasti (40 vuoden kokemus). Aina löytyy näitä, jotka istuvat katettuun pöytään syömään ja ratsastavat toisten persnahalla. Valitettavasti.

Sisäilmassa olevilla homeilla, voceilla ja muilla epäpuhtauksilla on taipumus vaikuttaa ihmisen mieleen. Lisäksi näistä johtuva lamauttava uupumus tulkitaan usein masennukseksi. Rakennukset kuntoon, niin lasten ja nuorten ongelmat vähenevät radikaalisti.

Venäjä yrittää vaikuttaa Suomen vaaleihin boteilla sosiaalisen median kautta. Ja etäännyttää Suomea EU:sta. Ja pitää Suomea Naton ulkopuolella. – RUS

Irtisanotusta työntekijästä tulee työtön ihminen.

Antti Rinne ja SDP on ay-liikkeen sylikoira, anteeksi puudeli. Olen aina äänestänyt SDP:tä, mutta en enää. En halua joutua takaisin kivikaudelle teidän johdollanne. Hävetkää. – Markku Taka-aho Kotkasta