Tekstarit: Suomen ja Venäjän väliä pendelöivät henkilöt valvottuun koronakaranteeniin

Kiitos Pasaatin Dressmanin myyjälle. Todella hyvää palvelua ja sait meille todella hyvän mielen. – Hautajaistakin ostajat

Helsingin pormestari Jan Vapaavuoren esiintyminen kuin Euroopan omistajalla. Koulutukseltaan kaikkien alojen Einstein.

Kiitos Kymenlaakson Taksi ja sen kuljettajat. Kiitettävästi olette maskeja käyttäneet. Samaa ei voi sanoa kaikista matkustajista. Nähty on.

. Koski, olet todella väärässä. Tyhjää äänestämällä ei voi ilmaista mielipidettään. Se ei ole päättäjän mielipide. Sinut on jotkut valinneet päättämään puolestaan ja siksi päättäjältä odotetaan muuta kuin olan kohautusta. Mieti ehdokkuuttasi, miksi olet siellä.

SDP:n ja hallituksen kannatus ihmetyttää. Velkarahalla tulevien sukupolvien laskuun. Se on valheellista suosiota. Kupla puhkeaa ennen kevättä.

Kyllä on hienosti järjestetty rokotukset Pasaatissa. Ei ruuhkaa eikä odottelua. Palvelu pelaa kympillä. Hienoa toimintaa! – Tyytyväinen asiakas

Kiitokset ystävälliselle rouvalle, joka palautit lompakon Karhulan K-marketin kassalle. Hyvää joulua teille.

Ford-autoilija

Ymmärtävätkö Suomalaiset, että ne eurot jotka keskustalla vahvistettu vihervasemmistohallitus lahjoittaa ulkomaille, tullaan keräämään suomalaisilta veronmaksajilta ja heidän lapsiltaan ja heikentää tulonsiirtomahdollisuuksia Suomessa.

Erittäin hyvä kirjoitus Aila Korpelalta korruptiosta, toivottavasti asiat saadaan toden totta muutettua. Poliisiinkaan kun ei voi enää luottaa. – JE

Kaiholla muistelemme asiantuntevia ja jämäköitä lääninhallituksia, jotka ohjasivat yleisen edun huomioiden eri hallinnonalojen asiat läänissä. Lääninhallitus antoi kunnille selkeät toimintaohjeet. Lääninhallinto perustui osaamiseen ja harkintaan, johon kunnat eivät nykyisinkään kykene.

"Kotkan kaupunginvaltuusto haluaa, että katuvalot pidetään jatkossa päällä koko kaupungin alueella pimeän aikana", mitä alueita tuo koskee?

Suomen ja Venäjän väliä pendelöivät henkilöt valvottuun koronakaranteeniin. Sopiva tekniikka on, nilkkaan lähetin seurantaa varten, karanteenin rikkomisesta parin tuhannen euron sakko niin jo luulisi tulevan järkeä toimintaan.

Karhulassa on myös monipuolinen paperikauppa kivijalassa torin varrella.

Seuraavien eduskuntavaalien aikoihin kannattaa perustaa uusi koronaministeri. Koko maailman ongelmat, eikä ilmastonmuutoskaan pysähdy rajoille.

Kauppias Konstantin Aladin rakennutti Haminaan kaupunkiasunnon perheelleen. Ei satuhahmo Aladdin.

Eikö olisi korkea aika alkaa puhua siitä, miten ihmiset voisivat omilla ravitsemusvalinnoillaan kohentaa vastustuskykyään? Säästyttäisiin monelta terveysharmilta.

Ihmettelen, joku häpeää työtään, ainahan voisi olla paremmin, mutta kaikki työ on arvokasta. Arvostan suuresti myyjiä, jaksavat olla palvelualalla, vaikka meitä ihmisiä on moneksi, ei ole myyjän vika jos itsellä on huono päivä, toisen ihmisen kunnioitus. – Peiliin katsomisen paikka

"Rajat auki ja ihmiset töihin" julisti kokoomuksen Petteri Orpo kun Koronaepidemiaa oltiin juuri saamassa hallintaan keväällä Suomessa, mutta maailmalla se oli jyrkässä nousussa. Raskas painostus tartuntapaikkojen aukipitämiseksi on jatkunut koko kesän piittaamatta ihmisten terveydestä ja hengestä. Nyt tämän täysin vastuuttoman toiminnan tulos on käsillä 570 tartuntaa päivässä ja ollaan yhteiskunnan pakkosulkemisen edessä.

Kaikki Venäjältä tulevat on asetettava valvottuun pakkokaranteeniin kansalaisuudesta riippumatta. Vapaaehtoinen karanteeni on yhtä tyhjän kanssa.

Nyt kannattaisi kaikkien liikkeenharjoittajien ajatella itseään ja kaikkia asiakkaita ja muita ja vaatia maskin käyttöä ja käsienpesua/käsidesin käyttöä. Muuten voi tulla joulu jolloin mikään paikka ei ole enää auki. – Tavallinen tyyppi

Luetuimmat