Tekstarit: Melkein 4 tonnia, vielä matkat päälle, yhdestä esitelmästä! Ei mitään tolkkua.

Kotkan torille jättinäyttö 15.11. kun Huuhkajat pelaa! Kiitos! Muuallakin Suomessa järjestetään!

Hienoa isänpäivä! Tulee taas kalsarit, pyjama tai sukat. – Iskä

Onko niin, että rahat Kotkamillsiltä valuvat lähikuntiin ja ulkomaille, Kotkan saadessa enää hajut ja saasteet? – Tutkivan journalismin paikka

Olisiko mahdollista, että meitä vaivaavat sisäilmaongelmat ovat Jumalan kansallemme antama vitsaus, minkä syynä on luopumus Raamatun arvoista?

Suomi ui vastavirtaan. Kun muut EU-valtiot kiristävät maahanmuutto- sekä perheenyhdistämispolitiikkaa, niin Suomen hallitus löysentää jo ennestään leväperäistä politiikkaansa. Ei jatkoon.

Niin Eskonen maailma muuttuu. Onko kaikkien oltava Eskona? Monelta loppuu työpaikat omien valintojen tähden. Herätkää jo, en halua 3-luokkaan.

Persut on puolue, joka on asialinjalla, ei puoluepolitiikan läpilyömiä. Persut ovat myöskin selkeästi Suomen ja sen kansan puolella. Siinä kannatuksen tausta.

Kymsotessa jatkuvaa alas ajoa. Haminan päättäjät, onko mitään järkeä kuulua Kymsoteen!

Melkein 4 tonnia, vielä matkat päälle, yhdestä esitelmästä! Ei mitään tolkkua.

Kovat on piipussa rannikkopatterilla treeneissä, kun täällä Kotkan rannalla ikkunat helisevät. Varmaan vähempikin riittäisi. – Rauha Ranta.

Kelan pääjohtajavalinta. Kepu pettää aina!

On hienon näköistä, kun merivoimat harjoittelevat Kotkassa ja tykit jyskäävät merellä. Ikävä noita vanhoja hyviä aikoja.