Tekstarit: Niille työntekijöille, jotka eivät voi paeta etätöihin koteihinsa, täytyy maksaa koronalisää

Miksi ihmeessä puistoon juoksuportaat? Urheilukenttä on lähellä, laittakaa sinne. Puisto on kaunis ja historiallinen, ei saa muokata liikaa.

Vihervasemmisto antaa kylmää kyytiä vanhuksille, jotka asuvat vanhassa öljylämmitteisessä talossa. Lä-öljyvero nousee 100 milj. e/v. Tällä ko. väki ohjataan leipäjonoihin ja kelan luukulle. Ei maalämpöpumppukauppaan, koska siihen ei ole rahaa. Äänestyskopissa tavataan.

Lukashenka tapaa Putinin Sotshissa. Julkisuudessa olevien yhteistyöneuvottelujen lisäksi katsellaan tiettävästi myös mökkitontteja.

Kiitos "viherpiipertäjät nillityksestä". Asiallinen kirjoitus. Kotkassa voidaan vaikuttaa paikallisiin asioihin, valtakunnallisesti valtakunnallisiin.

Kertokaa ymmärtämättä tälle tämän korona-hysterian aikana tilastoidaanko oireettomat "altistuneet" terveiksi vai sairaiksi?

EU-NATO -linjasta poikkeavia kirjoituksia ei julkaista eli sensuroidaan, koska niiden kirjoittajia luullaan Venäjän trolleiksi. Pankit pakottavat asiakkaansa kertomaan henkilökohtaisia asioitaan rahankäytöstä, koska heitä luullaan rahanpesijöiksi. Nämä kaksi sairautta ovat vieneet sanan- ja toiminnanvapauden Suomesta.

KS 15.9. mukaan koronavirusta on suuri määrä ilmassa. Entä jos tauti on tarkoituksella levitetty ilmateitse. Netissä on ollut kuvia oudoista pallukoista ilmakehässä, eikä kukaan ole pystynyt ratkaisemaan mitä ne ovat. Ei ole tarkoitus panikoida, mutta nykypäivänä kaikki on mahdollista.

Niille työntekijöille, jotka eivät voi paeta etätöihin koteihinsa, täytyy maksaa koronalisää. Mm. kauppojen kassat altistuvat koko ajan.

KTP-Basketissa kasvatetaan valmentajan omia junioreita. Nimellisesti joukkoon ehkä muutama kotkalainen näön vuoksi. Vain kaksi Kotkan poikaa areenalla.