Tekstarit: Huhu kertoo, että yksi sijoituspaikka tulevalle hotellille olisi Kyminlinnan muurien suojissa. Ei huono.

Saako Suomessa enää mistään kelvollista rakennuspuuta, kun lautatavaraliikkeet myyvät ihan käyttökelvotonta roskaa? Käyrää harvasyistä haperoa, joka hajoaa työstettäessä.

Monen luontoharrastajan äänet meni Kymen ulkopuolelle, cityvihreitä oli täällä vain ehdokkaina.

Kuka kuorma-autoilija hiekoitti 23.4. Klo 15 Kotka—Hamina-moottoritietä? Hiekkaa ropisi tielle runsaasti eikä kuljettaja pysähtynyt äänimerkeistä huolimatta! — Vihainen autoilija

Ai päätöntä Brexit-sekoilua. Jos kaikki olisi samanmielisiä, mitään sekoilua ei olisi. Muutamat ei napanuoraa saa poikki. On oltu ilman holhouksiakin.

Jos Rinne haluaa Orpon ja Sipilän hallitukseen, niin kansan kyykytys jatkuu. Orpolla ja vihreillä on sama verolinjaus. Rikkailta verot alas. Eurot kerätään asumisesta ja autoilusta ("haittaverot").

Huhu kertoo, että yksi sijoituspaikka tulevalle hotellille olisi Kyminlinnan muurien suojissa. Ei huono.

Olen kolme viikkoa yrittänyt päästä Kymsoten ajanvaraukseen — turhaan! Maksan 1,36 % eläkkeestäni sairaanhoitomaksua enkä saa edes yhteyttä ajanvaraukseen. Tämä ei voi olla oikein! — MEK

Kuinkahan paljon mahtoi maksaa käräjäoikeuden palkkioissa tämä kuuden rötöstelijän oikeudenkäynti, kun niin mahtavat rangaistuksetkin saivat? Esim. pahoinpitelysakko 160 euroa. — W

Vuonna 1967 Egypti tukki Akaban lahden ja syttyi kuuden päivän sota. Nyt Iran uhkaa sulkea Hormuzin salmen. Sytyttävätköhän sumppuun jäävissä öljynviejämaissa kynttilöitä?

Voisiko nyt vihdoin joku terveyslautakunnan jäsenistä kertoa, että mikä imelä haju Kotkaa vaivaa? Terveys edellä! Naapurista pariskunta muutti Tampereelle.

Kommentoidut