Tekstarit: Ilmastomuutoksesta puhuvat, mutta kuinka monta ulkomaanmatkaa tekivät ehdokkaat viime vuonna lentäen? – Luonnonsuojelija

Kyllä Ilkka Kanerva tuomitsi imperialismin 70-luvulla, olihan Neuvostoliitto pahin imperialistinen valtio. Nykyinen Venäjä seuraa perässä – Krimin valloitus. Lassikin varmaan tuomitsee nämä imperialistien rikokset.

Ilmastomuutoksesta puhuvat, mutta kuinka monta ulkomaanmatkaa tekivät ehdokkaat viime vuonna lentäen? – Luonnonsuojelija

Markku Kumpusen kolumni (KySa.10.3) oli kirjoitettu niin hienosti joka suhteessa. Kirjoitustyyli, monipuolinen sanavarasto kevyt, silti todenperäinen. Siihen yhdistettynä kuvasta heijastuva elämänkokemus, itselleni oli täystyrmäys!

Helsingin apulaispormestari peräänkuuluttaa keskustelua maahanmuuton varjopuolista. Helsingissä elää maahanmuuttajayhteisöjä, jotka pysyttelevät suomalaisen yhteiskunnan ulkopuolella eläen omien sääntöjen mukaan!

Vai on burkinit sallittu uimahallissa, miten olisi leggingsit? pipo tai karvahattu?

USA varoittaa Suomeen matkustavia kansalaisiaan terroriuhasta Suomessa! Pohjola ei ole enää turvallinen matkustuskohde!

Pitää paikkaansa: Pelkään vihreitä huomattavasti enemmin kuin ilmastonmuutosta.

Eduskuntavaalit lähestyy. Valtion velka on 100 miljardia euroa ynnä korot. Jos sitä lyhennetään miljardi euroa ja korot vuodessa, niin takaisinmaksu kestää 100 vuotta. Repikää siitä.

Brexit ei auta ymmärtämään, miten tullaan suurvallaksi, mutta se auttaa ymmärtämään, miten suurvalta menetetään.

Oikeusasiamies kai valvoo, että eduskunnan sisäinen toiminta on oikeudenmukaista? Hyvä niin, mutta mihin "laariin" se sote-soppa kaatui? Oliko nyt tarpeeksi päteviä professoreja lausumassa ristiriitaisia näkemyksiään? Kuka vei ja ketä? Se on nyt kantelun paikka!

Vinkki Haminan päättäjille: 14.3 on piin likiarvon päivä. Kaupunki tunnetaan ympyräkaduistaan, joten eikun kehittelemään teemapäivää piin ympärille, näin kevään korvalla.