Tekstarit: Kirjastoja pitäisi lisätä eikä sulkea

On se hyvä, että nää hallitukset on vanhempien työttömien kimpussa, niin saadaan me nuoret makailla rauhassa kotona.

K1 Carean suihkutuolit risoja! Tarvii saada uusi. Ei kaikkia rahoja uuteen osaan.

Demareitten ja SAK:n kytkös on onnettomuus Suomelle. Mitään oikeita työpaikkoja ei saada aikaiseksi.

Kotkansaaren kaupoissa noudattakaa hyvät asiakkaat, myyjät ja kassatyöntekijät turvavälejä. Lähelle änkeäviä aikuisia ja lapsia joka käynnillä!

Rouvalle Kotka-Kvl junassa 17.9. klo 15.16. Tuomitsetko ihmiset, erityisesti nuoret, ulkonäön perusteella? Muista: Pukeudun tänään hymyyn, jonka eilen annoit minulle.

Rannikkotaisteluissa kaatuneitten muistomerkki on ilman muuta säilytettävä nykyisellä paikallaan! Haminan kesäpuistoa pitää pystyä kehittämään, huomioiden historia ja perinteet. Luulisi tämän olevan varsinkin Haminassa itsestään selvää!

Tämä kiilusilmän hallitus johtaa Suomen perikatoon.

Älkää muuttako Sammonhakaan, täällä ei saa nukuttua yöllä.

Hei! Taas kytätään, taas kytätään. Naapurit valvoo, naapurit valvoo! 24/7! Jättäkää meidät jo rauhaan. Ikävä, kun ei ole kotirauhaa.

Terveisin naapurisi

Olen nyt kuunnellut vierestä, miten järkyttävää ja outoa ruokaa tarjotaan sairaille ihmisille sairaalassa. Siitä kun ei aina edes tiedä mitä se on. Sairaan pitäisi saada maistuvaa ja ulkonäöllisesti hyvää ruokaa, se auttaisi myös toipumisessa.

Tytär

Onko jotenkin hohdokkaampaa tehdä tapahtumia kehitysmaiden hyväksi kun sinne Suomesta lähtee valtavasti rahaa jo muutenkin, etenkin kirkon toimesta? Tällä hetkellä Kotkassakin todella köyhiä lapsiperheitä, joilla ei rahaa ruokaan aina, puhumattakaan, että lasten harrastukset ja välineet pystyisivät kustantamaan. Tauluilla saadulla rahalla lähitarve. Leipäjono!

Kirjastojen sulkeminen on huono asia, sillä kaikki eivät välttämättä pysty liikkumaan muualle. Jos asuu esim. Tavastilassa on lähimmälle kirjastolle matkaa 10 km. Ja jos ei omista pyörää, ei voi pyöräillä kirjastoon, joka taas heijastuu siihen, ettei lapset välttämättä lue paljoa. Kirjastoja voisi puolestani lisätä, että lapset lukisivat ja lukutaito parantuisi.

Kommentoidut