Tekstarit: Kymsote väittää, että jokainen ikäihminen haluaa asua omassa kodissa, minun äitini ei ainakaan halunnut

Kyminsuun konsertti-ilta antoi "hyvää tuulta" paikalla olijoille. Kiitos Visa Haaralalle ystävineen, kiitos Kymi Sinfonietta!

Lenin uskoi terroriin ja väkivaltaan ja bolsevikkivallankumouksen aikana vankiloiden kellareissa ammuttiin miehiä ja naisia yötä päivää. Viemäreistä tulvinut veri värjäsi joet punaisiksi.

Brasilialainen rumpali, kaksi kättä, kaksi jalkaa, neljä tarinaa.

Haminan uusi mukulakivikatu on alkanut liikkua, kun kivet ovat mutkalla.

Haminalla on jo imagonsa. Historiallinen, merellinen linnoituskaupunki, jolla ainutlaatuinen ympyräkaava. Näistä se lähtee!

Avatkaa nyt heti kääntymiskaista Hyväntuulentieltä Hovinsaarelle. Onko niin vaikeaa ohjelmoida liikennevalot uudestaan. Järjetöntä ajeluttamista nyt saaren kautta.

Pave Maijanen lauloi jo 80-luvulla: Muista, vanhukset ei kuulu vanhainkotiin.

Kun Kymsoten toimintasuunnitelma oli kierroksella, kaikki kunnat hyväksyivät sen! Siinä oli muistaakseni pykälä "toimeenpanovaiheessa voidaan vielä keskustella"! Eli kunnilla on mahdollisuus tätä kautta viedä asioita järkevään suuntaan!

Ryhtiä Haminan päättäjät. Tämä suunnitelma ei saa mennä läpi, ei vanhusten eikä sairaalan osalta. Onko tarkoitus raahata Haminan vanhuksia pitkin Kymenlaaksoa niin sanottuun hoitoon? — Missä vastuu?

Kymsotessa on liikaa isopalkkaisia suunnittelijoita ja johtajia. Siellä pitää karsiminen alkaa, sieltä tulee isoja säästöjä. Samalla katoaa järjettömyys!

Tehdasalueelta tulleet hajut todella pahat. Keskiviikkona 16.10. oli vaikea hengittää. Haisi jollekin kemikaalille. Oliko syyllinen kenties hartsitehdas? — Vuorikatu

Osaako joku vastata, järjestetäänkö tulevaisuudessa Kellokalliolla tai muualla päivätoimintaa vanhuksille? Ja miten on kuntosalitoiminnan laita? Näitä palveluita käsittääkseni käyttää useita kymmeniä vanhuksia päivittäin. — Epätietoinen

Kymsote väittää, että jokainen ikäihminen haluaa asua omassa kodissa. Mihin väite perustuu? Minun äitini ei ainakaan halunnut. Toisaalta kotihoitoa kyllä selvästi rajoitetaan. Vanhukset jopa paranevat Alzheimerista eivätkä tarvitse hoitoa.

Elina ja Titta, nyt oli asennetta haminalaisittain. Ehkä moni asia olisi toisin, jopa paremmin, jos edeltäjänne olisivat tarttuneet epäkohtiin samalla tarmolla, kuin te nyt teitte. Vanhukset kiittävät!

Tiedä, itkeäkö vai nauraa puhuttaessa vanhushoidosta. Kokemuksesta voi kertoa, että mikään ei toimi. Eniten pelotti jättää omainen palvelutaloon.

Kouvolan-juna odottaa loppujakin KTP:n omia nuoria korislahjakkuuksia, kun vähäisetkin peliajat jaetaan valmentajan mukanaan tuomille omille kasvateille.

Haminan Mehiläisen lääkäripalvelu on parasta, pääsin lääkäriin ilman ajanvarausta 15 minuutissa, sain lähetteet tutkimuksiin heti ja lääkäri soitti kotiin ja kertoi tulokset. Haminan terveyskeskukseen on 2 kuukauden jono ja Mehiläisessä saa valita lääkärin.

Kurdien etninen puhdistus Pohjois-Syyriasta on vakava rikos ja sen ihannointi läpimurtona mediassa on yllyttämistä kansanryhmää vastaan. Espanjan katalonivangit ovat yksiselitteisesti poliittisia vankeja. Mitä tekee EU:n puheenjohtaja Suomi heidän vapauttamiseksi?

Hienoa kotkalaiset kulttuurijärjestöt. Perustatte koko Kotkan alueelle yhteistyöjärjestön. Hyvä esimerkki muille. Eiköhän olisi aika unohtaa Huumanhaaran raja myös järjestökentällä.

Kiitos Kotkan kaupunki, kun näin parin vuoden jälkeen korjasitte Tavastilan suoran katuvalot! Tiellä kulkee lapsia kouluun ja melkein pimeänä tie oli vaarallinen! — Helpottunut

Sähköautojen latauspisteistä on tulossa taloyhtiöiden surmanloukku. Vihreät esittävät aivan mahdotonta ja kallista latausverkkolakia. Kaikki maksavat, vaikka käyttäjiä ei olisikaan? Näinhän se menee, kun "liian vihreä" pääsee ministeriauton takapenkille.

Luetuimmat