Tekstarit: Käyn Haminassa kauppa-asioilla, koska siellä on hyvät kaupat

Kun alkuperäiseen Kymsoten perussopimukseen on tullut virhe äänivallan suhteen, tulkinta on korjattava! Millään yksittäisellä jäsenkunnalla ei saa olla ylivaltaa valtuuston päätöksenteossa! Ei siis diktaattorikuntaa yhteisiin asioihin!

Se on täysin ymmärrettävää, ettei Kouvolalla ole tässä vaiheessa kiire korjata riidanalaista sopimustekstiä, kun kaikki on kesken ja on rakentamisen aika. Myöhemmin se teksti voi olla Kouvolalle suoranainen valttikortti! Näinhän se on nähtävä.

Kotkan Moottoriveneseura säilyttää työkoneitaan lasten leikkipuistossa. Traktoria tyhjäkäytetään puoli tuntia ennen liikkeelle lähtöä.

Ilmastonmuutos käynnistyi tulentekotaidosta ja on kasvanut suhteessa ihmismäärään.

Tulihan se totuus Häkämieheltä: ilmainen talkootyö on tarkoitettu pysyväksi vaikka väliaikaisena tarjoiltiin. Ei mitään myönnytyksiä enää huijareille.

Kumpuselta tiivis ja taitavasti kirjoitettu kolumni ”Jäljet pelottavat” sunnuntain Kymärissä. Carter Hettin kirja Demokratian kuolema ehdottomasti lukulistalle. Kiitos kirjavinkistä

Käyn Haminassa kauppa-asioilla, koska siellä on hyvät kaupat. Eräs asia ärsyttää. Samat kotimaiset ”kolikkokerjäläiset” ovat aina häiritsemässä kaupan asiakkaita. Onko kauppias ohjeistanut järjestyksenvalvojia vain kaukaa katsomaan, kun hemmot häiritsevät asiakkaita?

Kiitän nöyrimmästi mansikanostajia, jotka uskollisesti maksoitte mansikoista 5 euron litrahintaa. Nyt voin viettää talven etelässä, te mahdollistitte sen. — Viljelijä

Onko totta, että urheiluluokkatoimintaan osallistumiseen ei tarvitse olla urheiluluokalla Lankkarissa? — Huhuja kuultu

Varhaiskasvatuksen sijaan tarvitsemme myöhäiskasvatusta, jossa poliitikot ja työmarkkinaosapuolet ohjataan ymmärtämään lasten ja perheen ensisijaisuus talouden ja hyvän elämän ylläpidossa.