Tekstarit: Norssalmen mattolaitureiden ympäristö aamuisin kuin kaatopaikka – Todella harmi kun kaunis paikka pilataan pikaruokapaikan pakkauksilla

Miten Hamina etsii taidottomat ns. viranomaiset, jotka järjestävät miljoonilla leikkejä ja huuhaajuttuja. Sitten on vielä hokijoita: minä olen viranomainen, minä päätän. Eikö nyt jo pitäisi pistää asiat järjestykseen!

Olisiko taas aika tehdä jonkun liikenneopettajan tai poliisin lehtijuttu, miten Ahlströmintien Munksjön liikenneympyrässä ajetaan Jumalniemeen, ei ole kovinkaan monelle oppi mennyt perille!

Miten ihmeessä talossa, jossa asuu sairaita vuokralaisia, saa putkiremppaporukka tulla myllertämään, pahimpana flunssa- ja koronariskiaikaan! Naureksitaan vaan, kyllä siinä voi asua! Talossa pari pientä putkirikkoa ollut 10 vuoden aikana! Ei ole kiire!

Sairaanhoitajat käy maskit naamalla... Remppaukotkin testeihin ja maskit naamalle, onhan niitten asuntoihinkin jossain vaihessa tultava! En sairaana hyväksy, vesikatkoja ja pöllytystä, vuodella voi lykätä... ehtii muuttaa tai kuolla! Helvetti

Kyllä nyt harmittaa, kun demarit voittivat vaalit erehdyttämällä eläkeläiset vappusatasella ja hoitajalupauksilla. Nyt alkaa näkyä hallituksen aikaansaannokset. Ja vielä ehtii tapahtua paljon, ennen kuin kuplatalous poksahtaa. Vihainen

Koronavirus näyttää voivan hyvin maissa, joissa ihmiset liikkuvat kasvot peitettyinä päivät pääksytysten.

Hallitus nostaa bensan hintaa. Liikkuminen ja kuljetukset kallistuu. Sitten kallistuu kaikki. Sinne sulaa kohta viime palkankorotukset. Tuttu kuvio.

Salailemalla on monessa suvussa tehty väärin. Esim. mielensairaudet. Sitten tutkitaan monta vuotta. Menee sillä aikaa moni asia päin peetä. Jos suvussa, eikö aika periytyvää.

Haluaisin löytää tavallisen työtätekevän ns. normaalin miehen. Ois kiva olla onnellinen edes joskus. Tarpeeksi saanut kiroilemisesta, huutamisesta, ryyppäämisestä ym. Vaikea varmaan löytää. Toivottavasti joku edes onnistuu.

Ruuskaselta jäi sentään nimi ja tilat kauppiaiden kansakoululle.

Norssalmen mattolaitureiden ympäristö aamuisin kuin kaatopaikka. Todella harmi kun kaunis paikka pilataan pikaruokapaikan pakkauksilla.

Pelokkaalle vanhukselle. Minä jään ko. tilanteessa seisomaan paikalleni. Katsomaan onko älliä väistää. Yleensä on, kun ylitsenikään ei voi kävellä. On samalla pieni vihje heille. ;)

Kävin Vellamon Ruotsinsalmi-näyttelyssä. En ymmärrä, miksi näyttävän rakennuksen sisätilat on toteutettu niin sekavasti.

Hienoa Löyttynen! Tosi kypsää suhtautumista koronaan? Jätän kyllä väliin Vaakun sekä Klubin.

Uusimmat uutiset