Tekstarit: Suomessa eläkeläiset on jätetty toisen luokan kansalaisiksi

Kai se Jutta Urpilainen nyt saa ne Kreikkaan laittamansa miljardit takaisin, kun sai ne erityisvakuudetkin aikanaan.

Neuvostoliitto (NL) löi Natsi-Saksan yksin. NL:n pyynnöistä huolimatta USA ja Englanti suostuivat hyökkäämään lännestä vasta 6.6.1944, jolloin puna-armeija oli jo Saksan sotilaallisesti lyönyt. USA:n sotakaluston myynti NL:lle lend-lease-ohjelmalla vuodesta 1942 lähtien edusti 6 prosenttia NL:n omasta tuotannosta.

Jo on tyhmästi toimittu pyöräjengin kohtaamisessa. Kuvia ehdittiin kyllä ottaa, mutta 112:seen soitto ei tullut mieleenkään. Näkyvyyttähän jengi halusikin. – W

Persuihin on iskenyt kova Katri Kulmunin pelko, kun pitää heti aloittaa julkinen parjaaminen

Oli hauska Jutta Urpilaisen nöyryytys komissaarinimityksessä, mutta suomalaiset EU-uskovaiset päättäjät eivät myönnä, että isot päättävät EU:ssa, kuten nakkarillakin.

Vihreä sisä- ja ulkoministeri ja SDP:n Jutta Urpilainen Afrikka-komissaarina. Suomi pulassa. TV:ssä vihreät esittivät, että on sähköautoa maalämpöä jne. eli vaihtoehtoja on. Ei ole kun ei ole rahaa noihin vaihtoehtoihin. Vihreät ovat ulalla.

Kotka–Kymin seurakunnan Osviitta-lehdessä liikaa jorinaa kaikkien jo niin näkemistä ruokajutuista. Eikö kirkolliseen lehteen muuta enää toimittaja keksinyt! Henkisyyttä ja alan haastatteluja lisää, jos halutaan tehdä hyvää ja kiinnostavaa kirkon lehteä. Noinko köyhää kirkon sisäinen toiminta?

Vihreiden kannatus 14 prosenttia muiden 86. Vasemmistoliiton 8 prosenttia, muiden 92. SDP:n kannatus 16, muiden 84 prosenttia. Persujen yli 20 prosenttia on kova sana ja tarkoittaisi 52–55 kansanedustajaa. Revi siitä.

Suomessa eläkeläiset on jätetty toisen luokan kansalaisiksi. Täällä on muista Pohjoismaista paljon jälkeen jäänyt taso . Eikö olisi jo aika korjata kiireesti tilanne.