Tekstarit: Amerikassa kansalaisten vapauden määrittelee oikeus aseisiin - Suomessa oikeus alkoholiin

Sosiaali- ja terveydenhuoltoa ei pidä kytkeä yhteen maakuntamalliin hallinnon, suunnittelun, toteutuksen, rahoituksen tai rajojenkaan suhteen! Se vaatii kokonaan oman organisaation toimiakseen! Eikä näin ollen sovi maakuntamallin raameihin!

Ennen oli vaikeaa päästä oppikouluun. Sitten oli vaikeaa päästä keskikouluun. Sitten oli vaikeaa päästä ylioppilaaksi. Sitten oli vaikeaa päästä yliopistoon. Nyt on vaikeaa päästä yliopistoon.

Olen samaa mieltä Katariinanniemen kehittämisestä risteilyalusten satamaksi. Siinä on heti turisteille hienot puitteet. Kun nyt risteilyt on sovittu jo muutamaksi vuodeksi olisi hyvää aikaa kunnostaa Katariinan laiturit. –Tuulikki Kaasinen

Ansiotulojen verottamiseen perustuva hyvinvointiyhteiskunta on tullut tiensä päähän. Automaatio ja robotiikka tulevat syömään työpaikat.

Hulvatonta vappujuhlintaa Isossapuistossa: Lähitalojen pihat sotkettu bonuksena autojen särkeminen ja tuhrinta. Möykkä, moottoreiden ulvonta sekä mölyräppäys ja huutomusiikki ynnä kiljunta tietysti nupissa kaakkoon! – Menosta masentunut veronmaksaja

Sote-laissa ihmisten hinnoittelu (pisteytys) on epäkohta, joka on kuin Pohjois-Korean ruuan jakelu! Joka ei saa ruokaa (pisteitä) riittämään seuraavaan satoon (pistetykseen) asti, on syötävä siemenperunat(odottaa hoitorahoja) tai maksaa itse, jos on?

Kaikki mittarit näyttävät, että Juha Sipilän hallitus on oikealla tiellä. – Masi

Kuinkahan kauan matkailuyrittäjä saa pitää rojukasoja Kirkonmaan rannalla vesirajassa? Koko saaristo kärsii styrox-rojusta ja laiturin kappaleista! Kun vesi nousee, koko saaristo kärsii! Toimenpiteitä!

Suuri ja mahtava on joutunut vähentämään sotilasmenojaan, kun infra ja koulutus on jo kaluttu muille ja eläkerahastot syöty.

Venäjä tuo kesällä jonkun neuvostoaikaisen sukellusveneen romun Suomenlahdelle. Sisarromunsa Kursk painui pohjaan jo vuonna 2000.

Amerikassa kansalaisten vapauden määrittelee oikeus aseisiin. Suomessa sen määrittelee oikeus alkoholiin. Kaksi tappavaa A:ta.

Vai ei voi muka yhteiskuntaa johtaa kun yritystä. Saattepa nähdä. Ihmisiä voi jopa irtisanoa yhteiskunnasta. Kuuluisia yhteiskuntasaneeraajia olivat mm Hitler, Stalin, Himmler, Suslov, Pol Pot...

Perusterveyden osalta suurin "murhe" eivät ole käyntimaksut, vaan kustannustehokas, ennakoivan sujuva resurssien ja työnjaon järjestäminen, sujuva yhteistyö erikoissairaanhoidon sosiaalipuolen ja muiden yhteistyötyökumppaneiden kanssa!