Tekstarit: Hienoa, että Kotkan asuinalueiden yleiset nurmikot leikataan, mutta voisiko sen tehdä viikon välein?

Kylläpä isänmaallista sydäntäni lämmittääkin mukavasti, jos kansankyykyttäjäkokoomus laitetaan haittanationalistien kanssa vinkumaan oppositioon.

Uskomatonta. Mansikantuottajat tuovat Suomeen tuhansia työpaikkoja, mutta työntekijät on tuotava Suomeen muista maista, jopa toiselta puolen maapalloa. Kyllä Suomessa on hyvä sosiaaliturva. Ja uuden hallituksen toimesta verot ja maksut nousevat edelleen.

Hävettää olla kotkalainen ihan ilman mitään jalkapalloakin. – Lukija

Kyllä on itsetuhoinen ihminen, joka asuu öljylämmitteisessä talossa ja äänesti SDP:t, vihreitä taikka Vasemmistoliittoa. Ko. puolueet ajavat pienituloiset mm. eläkeläiset kadulle ja leipäjonoihin.

Sota, merihätä, helikopterioperaatio, avaruushyökkäys, mikä hirvitys lauantaiyönä? Pelottaa

Henkilöautosta heitettiin mikroaaltouuni katuojaan sunnuntai-iltana Kolkkalassa. – Ympäristöteko

Vaasan sairaalan tuleekin kuulua laajan päivystyksen piiriin, oikeusvaltiossa.

Uusia huijausyrityksiäkö? Saan tarjoussoittoja vain lankapuhelimeeni uusista keittiöistä, katoista, ulkomaalauksista, ikkunoista. Vain "vanhoilla" on lankapuhelimia.

SDP-johtoinen vihervasemmisto hallitus pettää suomalaisia uskottelemalla, että Suomen kansallisilla toimilla globaali ilmastonmuutos pysäytetään 1,5 asteeseen. Ei pystytä. Köyhyys eriarvoisuus ja leipäjonot kyllä kasvavat. Tämä on vain keino verottaa pienituloisia.

Hienoa, että Kotkan asuinalueiden yleiset nurmikot leikataan, mutta voisiko sen tehdä viikon välein olisi leikkuu jälki hieman siistimpää.

Antti Rinne (sd.) vei joukkonsa toivomusten lähteelle – Korpilammelle! Yksityisautoilijoita kuritetaan ilmastomuutoksen nimissä, kun isoihin päästöihin ei ole kanttia puuttua!

Kymsoten päättäjät ilman ennakkoilmoitusta taannehtivasti korottamassa puolustuskyvyttömien asukkaiden palveluasumismaksuja jopa 100 prosenttia! – Hoitaja