Tekstarit: Taas oli eläkeläisiä vetelehtimässä Prisman Hesessä ja viemässä tilat maksavalta nuorisolta. Olisitte kotonanne, kun teillä sellainen on!

MInua ihmetytää tuo kapuloiden rattaisiin laittaminen. Yksi yrittää estää Pasaatin elokuvateatterin ja nyt jotkut toiset korpeen asumaan kuuluvat valittavat meluhaitasta Vahtivuoren tapahtuma-areenan näyttämön rakentamisesta. – Tuulikki Kaasinen

Taas oli eläkeläisiä vetelehtimässä Prisman Hesessä ja viemässä tilat maksavalta nuorisolta. Olisitte kotonanne, kun teillä sellainen on!

Haminassa eräs tekee vaalityötään tunkemalla nokkansa toisten puolueiden vaalitapahtumiin. Ripustelee kuviaan jopa toisten ehdokkaiden autoihin. Ei heru ääniä noilla tempuilla.

Asiallisista asioista voidaan oikein hyvin sopia nykyisinkin, tiedoksi kokoomuksen Elina Lepomäelle. Ei tarvetta lisätä paikallista sopimista. – Pamilainen

Eduskuntavaaleissa äänestetään puoluetta ehdokkaan numerolla. Ei siis ensisijaisesti äänestetä ehdokasta vaan puoluetta. Puolue saa kaikki äänet ja ne jaetaan ehdokkaille äänimäärän mukaisessa järjestyksessä. Puoluekuri sitten määrää, miten kansanedustaja saa eduskunnassa äänestää, oli sitten asiasta mitä mieltä tahansa.

Konserttitaloon maalämpöpumppu, joka tuottaa lämmön ja tehokkaan viilennyksen automaattiohjauksella. Aurinkopaneelien teho on aivan surkea ja kallis, mutta ilmasto-seksikkäänä harhauttaa päättäjät, mutta ei ammattilaisia.

Kommentoidut