Tekstarit: Tähän asti Kotkan taloutta hoidettu leväperäisesti, kädestä suuhun

Nyt taatusti loppui "hömppälehtien ostaminen". Surkeaa ajojahtia ministeri Anne Berneriä vastaan. Media itse hakee ja tekee perusteettomia sensaatiojuttujaan ja siten aiheuttaa tarkoituksellista eripuraa ja hämmennystä kansalaisten keskuudessa. Vaalityötäkö?

Kannattaa samalla lopettaa Pyhällön kyläkoulukin, niin saadaan Haminan väkiluku varmasti laskemaan.

Mielestäni on erikoista käväistä yöllä viiden aikaan rymistellen työntämässä raskaalla kauhakuormaajalla talon pihalta vanha lumikasa kadun varteen. Järjetöntä vaiko halvempaa yötyönä?

Aktiivimallia vastaavat velvoitteet ja rangaistukset työnantajille, eli olisi perusteltava kirjallisesti, miksei työnhakijaa palkata. Jos ei perustelua esitetä, tai perustelu on väärä, seuraa sanktioita.

Tähän asti Kotkan taloutta hoidettu leväperäisesti, kädestä suuhun. Terveitä kouluja lopetettu. Uusi homekoulu kaikki samaan, entä sen jälkeen?

Väite, etteivät merenlahdet jäädy, on potaskaa. Jokainen tietää, että aikaiset lumet hidastavat jäitten vahvistumista. Eihän lumiakaan pitänyt olla 10 vuoteen.

Halla-aho on oikeassa. Kaikilta säästöiltä ja leikkauksilta, joilla halutaan pysäyttää valtion velkaantuminen, vedetään pohja pois, jos nykyisen kaltainen haitallinen maahanmuutto jatkuu.

Pääkaupunkiseudulla suomen kieli jää vielä vähemmistöjen kieleksi, sillä väestöstä jo kolmannes puhuu muuta kieltä kuin suomea, ruotsia tai saamen kieltä, kiitos asumisperusteisen sosiaaliturvan!

Mariankadun päässä Kotkassa on syystä pysäköintikielto niin talon vieressä kuin vinoparkissakin. Hieno koittaa autoa kääntää, kun on pysäköity muutenkin ahdas tie aivan tukkoon ja ihan toistuvasti. Onneksi en ole liikenteessä pakettiautolla. — Talon asukas

Ei tämänhetkinen poliittinen ilmapiiri Suomessa ole kovinkaan suotuisa pienituloisille rakennustyöläisille. — Raksalla raatava

Kun yrityksessä toiminta on tehotonta, niin organisaatiota karsitaan. Osakkaat eivät halua pumpata lisää rahaa tappiolliseen toimintaan, ilman muutosta. Kunnassa veronmaksaja on osakas. Kekäläiselle tiedoksi.