Tekstarit: Aika kivasti olisi sähköyhtiön osinko tasapainottanut Kotkan budjettia

Liikennesakottajat Anjalankadulle tekemään rahaa valtiolle. Ei ole vuoropysäköinti mennyt perille auton omistajille.

Kaupungin työntekijöiden ja uimahallin käyttäjien tulee osallistua säästötalkoisiin. SDP:n vanha lääke, nostetaan veroja ei kuulu tähän päivään. Ei ihme, että Kotkasta maksava väki lähtee. Nepotismille loppu.

1 400 ylistettyä sotaveteraania teloitti avuttomia siviilejä SS-joukoissa. Miljonäärit tässä maassa kiduttavat ja tappavat vanhuksia kauhulaitoksissaan ja nauravat matkalla pankkiin. Hyvä Suomi!

Näitä vanhustenhoidossa ilmenneitä mahdollisia epäkohtia ja väärinkäytöksiä tarkasteltaessa se alkuperäinen "syyllinen" saattaakin löytyä peiliin katsomalla – mikäli on kuntapäättäjä. Siis ei maan hallitus. Ketä pitikään äänestää? – Seliseli

Pienet lumikökkäreet ei haittaa! Kaupungilla on töissä urakoitsijoita lumitöissä hyvin kirjavalla kalustolla ja työmotivaatiolla. Joka paikassa ei tehdä hyvää työtä.

SDP vastustaa kaikkia talouden tasapainotuskeinoja. Verojako pitäisi nostaa?

Pääkaupunkiseudulla ulkomaalaiset kerjäävät joka päivä rahaa lähijunissa ja kioskien kulmilla. Vastenmielistä liikkua kotiin ja asioille! Ei rikastuta enkä toivota tervetulleeksi!

Miksi Suomessa saa ympärileikata lapsia, mutta muissa Pohjoismaissa tämä on rikollista ja kielletty? Onko Suomi kehitysmaa?

Suomessa vanhukset joutuvat erikseen maksamaan kaikesta ja tekemään markkinasopimuksia saadakseen ihmisarvoista hoitoa. Paperittomat ilmaista hoitoa ja laittomasti maahan jäävät toimeentulotuen piiriin, oikein?

Mitä Haminan päättäjät ja virkamiehet ovat ajatelleet tehdä koulujen pahenevalle nuuska- ja huumeongelmalle? Vai sallitaanko käyttö ja myynti kouluissa?

Eikö päättäjiä kiinnosta se tosiasia, että valtaosa kaukoliikenteen bussivuoroista loppuu 28.2. Junalla Helsinkiin kulkeminen on naurettavaa jo ajatuksenakin. Alueellista vetovoimaa ei todellakaan lisää julkisten kulkuneuvojen puuttuminen, ehkä tänne ei halutakaan ketään?

On todella uskottavaa, että juoksumattojen Rolls-Royce on hankittu ensisijaisesti ikäihmisiä silmälläpitäen. Miten kaupunki aikoo varautua tulevaan ryntäykseen, kun kun ikäikäihmiset ympäri kulmakuntaa löytävät tämän erinomaisen ”lonkkienvetristäjän”. Miksei voi sanoa suoraan, että subventio paikalliselle urheiluelämälle?

Nyt sitten loppuu Pasaatissa Sol pesulakin. Minne nyt pyykit pesuun? - Ihmettelevä

Maksullisia palveluja kotiin eivät ota ikääntyneet, jotka eivät ole tottuneet omia rahojaan käyttämään itseensä, omaksi hyväkseen.

Aika kivasti olisi sähköyhtiön osinko tasapainottanut Kotkan budjettia.