Tekstarit: Myyjät ja kauppias, tervehtikää asiakkaita

Kotkan kaupungin olisi syytä joskus käydä siivoamassa myös Karhulan uimahallin tupakkapaikat ja vaihtaa suuremmat roskakorit, etteivät tumpit ja roskat ole pitkin pihaa. Uimahalli on sentään urheilupaikka. – Kuntoilija

Eivätkö kaupat enää arvosta asiakkaita vai onko syynä ammattitaidoton henkilökunta? Vaihdettiin kauppaa, kun hyllyt olivat jatkuvasti tyhjät. Ja hitto vieköön myyjät ja kauppias, tervehtikää asiakkaita. – Aivot käryää kohta

Suomessa miljoona köyhää, mikä iso määrä suhteessa väkilukuun! Köyhien määrä kasvattaminen on hallituksen kärkihankkeita!

Ihmettelen Kantasataman hankkeita. Nyky-Vellamokin on 70 vuoden päästä meren kynsissä, viemäritkään eivät pelaisi. Toinen koulukunta valehtelee komeasti.

Miksi pitäisi ihan kaikkia uskoa? Kilpailu yhä vaan lisääntyy höpö, höpö. Kauppiaan ahneus vaivaa ei muu. Se on kuluttajista kiinni juksattunako?

EU:n kilpailutusvirasto on jo liikaa. Julkisia rakennuksia rakennettu jo kahteen kertaan, vieläkö kerran. Suomalainen tietää, mitä maksaa ja osaa.

Hallitus kumoon. Petteri Orpo ei palauta eläkkeisiin eikä lapsilisiin indeksikorotuksia takaisin. Katsotaan vaan omaa etua.

Pakolaiset ovat valtava bisnes. Asianajajat, konsultit, ihmiskauppiaat, salakuljettajat, kiinteistön omistajat, avustusjärjestöt jne.

Saako kaksoiskansalainen sodan tai kriisin aikana valita kumpaa "kotimaataan" hän edustaa? Urheilussa voi valita

Jokaisen meistä pitäisi käydä kerran "pörriäisen" vastaanotolla ja lukea saamamme kuitti tarkasti, niin ymmärtäisimme, mistä joutuisimme maksamaan tulevan soten tullessa voimaan.– W

Emme opi vain koulua, vaan elämää varten. Ei liikuntaa, terveitä elämäntapoja ja riittävää untakaan suositella vain työpaikkaa varten, vaan jokaisen parempaan terveyteen ja hyvinvointiin omana 'sijoituksena'. Sotea odotellessa.

Liputuspäivä ja taas ns. Lippukaupungin lipputornin salko sojottaa tyhjänä.

Mitä se Juho Eerola sekoilee. Haluaako hän lyödä persujen kirveen kiveen? Kenttä ei luultavasti kannata tuota ajatussuuntaa.

Hyvä kirjoitus Petri Pekkolalta Hovarin kierrätys pisteestä! Kunnostuksen yhteydessä pisteeseen myös muovin kierrätyssäiliö.

Irja Leppänen (KySa.7.4), kyllä oli tarpeen selvittää sairautesi syy. Tuskin matkustusasiakirjaan arvailut kelpaavat, itsesi jatkohoitotarpeen vuoksi myös! Vastuullisen lääkärin löysit! Ei terveyskeskuksesta sellaista saa, ainakaan ennenkuin sairaus pitkittyy!

Surkeaksi menee "mediaviihde" nykyään. TV2 teki pohjanoteerauksen ohjelmallaan "Noin viikon studio". Suorastaan törkeää!