Tekstarit: Uskomatonta yrittäjän kampittamista vieläpä kokoomusedustajien taholta

Kokoomusvaikuttajien taloyhtiö halusi kauppakeskukselta rahaa. Kun eivät saaneet, estivät valituksellaan elokuvateatterin. Ja muka yrittäjiä.

On tosi erikoista ja hankalaa, kun Kotkasta arkisin viimeinen bussi Helsinkiin lähtee kello 17.20! Miten täällä edes kuvitellaan, että tänne tullaan ostoksille, kyläilemään tai luennoitsemaan kun takaisin ei pääse samana päivänä? Kulttuurikaupunki!

Voi pyhä jysäys: Tuli sellainen käsitys, että vanha vesivahinkokiista kostettiin epäämällä elokuvayrittäjän laajennushanke Pasaatiin. Uskomatonta yrittäjän kampittamista vieläpä kokoomusedustajien taholta. Koittakaa nyt hyvät ihmiset päästä sopimukseen, että yrittäjä saa yrittää!

Kyllä hävettää olla kotkalainen. Ei edes elokuvateatteria saada kauppakeskukseen. Miten on esteetön Kotka? Eikö pyörätuolilla tarvitse mennä elokuviin tai kepeillä. - Käpykylä

Teatterin uusin juttu Mar1a918 on vuosiin pohjanoteeraus! – Ensi-iltakorttilainen

Ulkomailla asuneena olen todella sitä mieltä, että Suomi huolehtii muista kuin Suomen kansalaisista paremmin! Kotouttamistoimilla voi asua, hoitaa itseään ja oleskella ilman leikkauksia ja aktiivimallia!

Harmittaa, kun en ymmärtänyt hakea ehtoollispikarien tiskarin paikkaa, suntion koulutuksella ei niin merkitystä. Hyvä veli -järjestö jyrää taas. En äänestä!

Uimala Katariinassa ongelmia. Tiistai-iltana lapsilauma pomppulaudalla hyppimässä vesijuoksijoiden niskaan, eikä yhtään valvojaa paikalla. Vesijumppa peruttu useamman kerran syksyn aikana. – Vakikävijät huolissaan

Ei voi olla totta. Yksi taloyhtiö voi vaikuttaa Kotkan positiiviseen kehitykseen. Varsinkin, kun eivät ne vastaanpanijat siellä ikuisuuksia asu. Leffateatteri säilyisi. Onko oikein? Minäminäminä...

Lentokoneen valtava päästövaikutus johtuu siitä, että polttomoottori yksinkertaistettuna muuttaa ilmakehän hapen polttoaineella hiilidioksidiksi ynnä muiksi saasteiksi.