Lukijalta: Seksuaalirikoksiin herättiin todella vasta, kun maahanmuuttajat alkoivat tehdä niitä

Viime päivien puheenaihe on maahanmuuttajamiesten syyllistyminen alaikäisten tyttöjen seksuaaliseen ahdisteluun. Ihan niin kuin lapsia ei olisi ahdisteltu ennen yhtäkään maahanmuuttajaa. Kuitenkin vuosittain viranomaisille tehdään lähes tuhat ilmoitusta kantaväestöön kuuluvien tekijöiden lasten seksuaalisesta hyväksikäytöstä.

Ongelma on tiedostettu, mutta aika vähän on tehty, eikä ole syntynyt ministereiden ja muiden päättäjien hätäkokouksia. Mediakin on liikkeellä aika yksipuolisesti. Pitikö tapahtua suuri nuorten maahanmuuttajamiesten vyöry Suomeen, ennen kuin lasten oikeudesta koskemattomaan elämään huomattiin.

Nämä mustahuppariset tietyin tunnuksin liikkuvat katupartiot eivät tässä auta taikka tuo turvaa, lisäävät vain pelkoa, joka ehkä onkin tarkoitus. Samoin liikkeellä on populistisia poliittisten irtopisteiden kerääjiä.

Tulee tässä vaan mieleen sellainenkin ajatus, että saako sianlihaa syövä valkoihoinen heteromies hakata naisia ja raiskata lapsia, kun siihen ei puututtu. Ehkä oli suomalaisille lapsille onneksi, että maahanmuuttajanuoret aiheuttivat herätyksen niin, että myös puhdasrotuiset seksuaalisesti sairaat suomalaiset saadaan tiukemman tutkinnan ja ankarampien rangaistusten piiriin.

Matti Piipari, Kotka

Luetuimmat