Lukijalta: Kaupungin ykköspaikalle on valittu helposti lähestyttävä ihminen

Uusi kaupunginjohtaja on ollut virassaan vajaan vuoden, ja jo kopupata porisee. Johtajuutta kuulemma puuttuu (KySa 5.1.).

Pian virkaanastumisen jälkeen kaupunginjohtaja teki tutustumiskierroksen eri puolille kaupunkia. Ainakaan Karhulassa järjestettyyn tilaisuuteen ei monikaan vaivautunut saapua, havainto oli silti selvä. Kaupungin ykköspaikalle on valittu helposti lähestyttävä ihminen, jolla on miellyttävä luonne ja joka osaa kuuntelemisen taidon. Kaikki ominaisuuksia, jotka nykyaikaiseen johtajuuteen on tapana liittää.

Mitäpä siis, jos rivien suoristua aloitettaisiinkin alamaisista. Poliitikot Niina Brask ja Marika Kirjavainen voisivat julkisesti ilmoittaa tyytyvänsä johtoryhmästä erottamispäätökseen.

Kymen Sanomatkin voisi oikaista rivejään. Nimettömyyden takaa arvostelevien mielipiteitä ei tule julkaista. Hyvä periaate on, mitä et uskalla omalla nimelläsi sanoa, älä sano sitä ollenkaan.

Heikki Pennanen, Kotka

Kommentoi artikkelia

Jos haluat kommentoida nimettömänä, voit tehdä sen seuraavasti:
Kirjoita nimimerkkisi Nimi-kenttään, valitse Kommentoin mieluummin vieraana -kenttä ja lisää sähköpostiosoitteesi sähköpostikenttään. Sähköpostiosoite ei näy kommentoinnin yhteydessä. Voit myös kommentoida rekisteröityneenä luomalla tilin Disqus-palveluun tai kirjautumalla kommentointiin esimerkiksi Facebookin tai Twitterin avulla.

Lue kommentointiohjeet