Lukijalta: Haminassa sonni vaihtui lipputankoon

Moni asia tässä maailmassa on epävarma, mutta se, että Hamina saa lipputankonsa, alkaa näyttää varmalta. Onnittelut siis kiljusille lobbauksesta ja kaljusille kannatuksesta. Myöntää täytyy sekin, että jos jonnekin on tultava lipputangon koti, löytyköön se tuoreen saapasrasvan tuoksuisesta ja marssiaskelten täyttämästä ympyräkaupungista.

Toisenlainenkin vaihtoehto olisi ollut tarjolle, Tervasaaren sonni. Sen testosteroneista ei kuitenkaan ollut vastusta lipputangolle, joka on suora, koko ajan jäykkä ja taivaita hipova.

Kummastusta herätti hankkeen yksituumaisuus. Olisi odottanut edes metoolaisilta kommenttia, ei hiiskahdustakaan. Ilmeisesti he ovat punttisalilla terästämässä hauistaan.

Demokratiassa on mukauduttava enemmistöpäätöksiin. Mikään ei kuitenkaan estä kantamasta takataskussa oksennuspussia siltä varalta, jos sattuu vilkaisemaan Haminaan päin.

Heikki Pennanen, Tavastila

Kommentoi artikkelia

Jos haluat kommentoida nimettömänä, voit tehdä sen seuraavasti:
Kirjoita nimimerkkisi Nimi-kenttään, valitse Kommentoin mieluummin vieraana -kenttä ja lisää sähköpostiosoitteesi sähköpostikenttään. Sähköpostiosoite ei näy kommentoinnin yhteydessä. Voit myös kommentoida rekisteröityneenä luomalla tilin Disqus-palveluun tai kirjautumalla kommentointiin esimerkiksi Facebookin tai Twitterin avulla.

Lue kommentointiohjeet