Lukijalta: Kyminlinna auki edes täksi kesäksi?

En usko, että tämän kuun loppuun  mennessä sitä valkoista ritaria tulee, joka ostaa Kyminlinnan ja nostaa sen entiseen loistoonsa. Kotkan kaupungin päättäjillä tuskin on rohkeutta neuvotella Kyminlinnan ostosta tai sen vuokraamista niin kuin pidemmällä aikavälillä, vaikka ilmaiseksihan sen saisi  ja oma organisaatio kunnostukseen on jo olemassa.

Mitäpä jos Kotkan päättäjät neuvottelisivat Kyminlinnan vuokrasta vain täksi kesäksi? Avattaisiin portit nyt koeluontoisesti ja katsottaisiin, miten se homma lähtisi etenemään. Semmoinen rauhallinen aloitus, että olisiko siinä jotain siimaa, johon "päälliköt" pääsisivät tarttumaan?

Ihan yleisesti ottaen on käsittämätöntä, etteivät Kotkan paikallispoliitikot, kulttuuripiirit ja virkamiehet ole saaneet mitään aikaan Kyminlinnan suhteen 13 vuoteen. Tehkää nyt tämän kerran edes jotain oikein.

Jarno Jäppinen, kirjailija, Karhula

Kommentoi artikkelia

Jos haluat kommentoida nimettömänä, voit tehdä sen seuraavasti:
Kirjoita nimimerkkisi Nimi-kenttään, valitse Kommentoin mieluummin vieraana -kenttä ja lisää sähköpostiosoitteesi sähköpostikenttään. Sähköpostiosoite ei näy kommentoinnin yhteydessä. Voit myös kommentoida rekisteröityneenä luomalla tilin Disqus-palveluun tai kirjautumalla kommentointiin esimerkiksi Facebookin tai Twitterin avulla.

Lue kommentointiohjeet