Tekstarit: Monet kaupungin työntekijät ovat vastuullisia ja osallistuisivat säästötalkoisiin, mutta kun työnantaja ei anna

Kymsote on soten ennuste. Vanhuksen hoitomaksun korotus 70 euroa ja kotihoitajan palkankorotus 7 euroa. Rahat pois?

Homeen tuotanto on kärkiluokkaa miljardien arvosta. Ei kelpaa vientituotteeksikaan. Onko siihen varaa? Kuka kantaa vastuuta tekemisistä?

Oli mielestäni outoa ja röyhkeää, että rehtori ja muut varaavat vanhojen tansseista iltanäytöksestä eturivin paikat. He näkevät urallaan niitä kymmeniä vaan omaiset vain tämän kertaisen. Menikö tyylikkäästi?

Uskomatonta toimintaa pankilta, kun eivät suostuneet keskeyttämään ulkomaisille huijareille päätynyttä rahalähetystä. Näköjään kaikki pankit yhtä ylimielisiä asiakasta kohtaan.

Poliisi lopettaa tutkinnan vähäisenä väkivaltarikoksissa, vaikka vammoja on tullut. Kameratolppa kuitenkin raksuttaa koko ajan ylinopeuksista. Siihen on varaa investoida tekijöitä, helppoa rahaa valtiolle. – Töks töks

Suomalainen sosialisti on erilainen kuin pohjoiskorealainen tai venezuelalainen. Suomessa verorahoilla pidetään yllä koulutusta terveydenhoitoa. Näitä valtioita voidaan pitää mafiavaltioina.

Ennen Erich Frommia sanottiin, että rakastuminen on tunne, jonka nainen tuntee nähdessään keväällä muotiliikkeen ikkunassa ihastuttavan hatun. Rakastaminen on sitä, mitä mies kokee syksyllä hakiessaan vintiltä vanhan hattunsa.

Jukka Poikolainen kirjoitti suulla suuremmalla suuresta asiasta, rakkaudesta. Aloittaa voi pienistä asioista. Tervehdi! Katso silmiin? Hymyile!

Kiitos Kotkan kuntolatujen kunnossapitäjille. Mutta isot risut niitä kävellen koira irrallaan pilaaville. Talvella vain hiihtäjien käyttöön.

Hyvä herra poliisi, älä pilaa mainettasi. Vaikka asemiasi suljetkin, niin älä puhelintasi.

Monet kaupungin työntekijät ovat vastuullisia ja osallistuisivat säästötalkoisiin, mutta kun työnantaja ei anna.

Esimerkillisen hieno koripalloura Reetta Piiparilla! Mallia junnuille.

Kotkan kaupungilla on maa kortilla. Mihin lumet, ei mahdu omalle eikä naapurin pihalle. Mihin autot, ei mahdu kadulle, koska toinen kaista jo täynnä jäätyneitä kokkareita. Tämä on asumisen epämukavuutta, vaikka auraajat hoitavat työnsä.