Lukijalta: Olemmeko tyhmiä vai yksinkertaisia kun tarjoamme ylöspidon ja vielä matkarahaa?

Avokätinen valtio tarjoaa meille kaikille ilmaisia ulkomaanmatkoja etelän lämpöön. Lisäksi 5 000 euron palkkio matkalle lähtijöille. Lähdetäänpä mekin ja tullaan parin viikon päästä takaisin.

Vuoden alusta voimaan astuneen lainmuutoksen myötä karkotuspäätösten toimeenpano nopeutuu nykyisestä. Lisäksi vapaaehtoisesti palaavat voivat saada jopa 5 000 euron avustuksen. Tämä pitäisi julkistaa maailman laajuisesti, niin kaikki paluumuuttajat tulisivat hakemaan meiltä viisitonnisen siitä hyvästä, että lähtevät takaisin ja vielä paluukyytikin on ilmainen.

Ollaankohan me suomalaiset tyhmiä vai yksinkertaisia? Juha Sipilä sai vyöryn liikkeelle ilmoittaessaan kaikille maapallon kansoille antavansa oman talonsakin tulijoille. Nyt panee vielä paremmaksi; Ilmainen ylöspito oleskelun ajaksi ja ilmainen kotimatka ja 5 000 taskurahaa! Mukava lomamatka, ei pysty matkatoimistot samaan. Kaikesta huolimatta hyvää alkanutta vuotta kaikille.

Rauno Solio, Kouvola

Kommentoi artikkelia

Jos haluat kommentoida nimettömänä, voit tehdä sen seuraavasti:
Kirjoita nimimerkkisi Nimi-kenttään, valitse Kommentoin mieluummin vieraana -kenttä ja lisää sähköpostiosoitteesi sähköpostikenttään. Sähköpostiosoite ei näy kommentoinnin yhteydessä. Voit myös kommentoida rekisteröityneenä luomalla tilin Disqus-palveluun tai kirjautumalla kommentointiin esimerkiksi Facebookin tai Twitterin avulla.

Lue kommentointiohjeet

Luetuimmat