Lukijalta: Lisää vaatekauppoja Haminaan

En varmaankaan ole ensimmäinen ihminen, joka kaipaisi Haminaan enemmän vaatekauppoja. Kaupungissa on vain muutama kauppa, joissa vaatteita myydään, muttei mitään "oikeita" vaatekauppoja. Etenkin naisille tämä voi olla riesa,

kun kunnon valikoimaa ei löydy. Täytyykö tyytyä siihen mitä saa?

Nyt on matkustettava naapurikaupunkiin tai kauemmas muihin ostoskeskuksiin saadakseen vaatteita. Monet myös tilaavat vaatteita nettikaupoista. Kampaamoja taas Haminassa on pilvin pimein, joten sitä vaaraa ei ole, ettei saisi hiuksiaan kuntoon. Kauneushoitoloitakin löytyy.

Toistaiseksi nämä asiat ovat Haminassa hyvin, vain vaatteet uupuvat. Moni voi ajatella, onko vaatteen hinnalla väliä, jos haluaa näyttää hyvältä. Voihan kaunis pusero maksaa vain muutaman euron. Tietenkin kirpputori on myös yksi hyvä tapa hankkia vaatteita – ei ole niin väliä, vaikka vaate olisikin käytetty.

Ehkä on liikaa sanottu, että Haminassa käy kohta naiskato, kun vaatteetkin häipyvät kaupungista. Mutta olen aika varma, että jos joku perustaisi tänne vaatekaupan, joka sopisi myös miehille, se menestyisi. Ja me haminalaisetkin saisimme yllemme jotain puettavaa.

Päivikki Puonti,

Hamina