Lukijalta: Soinia ei syrjäytetty

Jukka Poikolainen kirjoitti Kymen Sanomissa (1.8.) Soinin syrjäyttämisestä ja Piipari Soinin heittämisestä yli laidan. Tosiasia on kuitenkin, että Timo Soini ei asettunut ehdolle puolueen puheenjohtajavaaleissa kaksi vuotta sitten, joten silloin on aika turha edes puhua syrjäyttämisestä tai edes laidan yli heittämisestä.

Se kuinka ”taitavasti laadittu vallankaappaus” toteutettiin olikin sitten oma tarinansa. Perussuomalaisten jäsenet osallistuivat puoluekokoukseen ja äänestivät. Käyttivät valtaansa. Meillä sitä sanotaan demokratiaksi, ehkä jossain muissa puolueissa vallankaappaukseksi.

Loppuun vielä musiikkivideosta nimeltä Röyhkeä. Kyseinen video on aivan loistavaa viihdettä hyvän musiikin lomassa. Video on myös taitavasti näytelty, jopa niin taitavasti, että mielipidepalstojen jotkut kirjoittajatkin luulevat, että videossa oikeasti olisi tapahtunut se mitä siinä näyteltiin. Tällaisille kirjoittajille voin suositella vaikkapa teatteriharrastusta, jotta oppivat ymmärtämään mitä näytteleminen on.

Olli Kekkonen,

kaupunginvaltuutettu ja kaupunginhallituksen jäsen,

Kotka