Lukijalta: Trump ravistelee oikeutetusti

Onko kateus vai mikä syynä siihen, että presidentti Trumpia yritetään Suomen mediassa kaikin tavoin mollata?

Kannattaisiko tiedostaa muutama tosiasia: USA:ssa on nyt presidentti, joka on pitänyt vaaleissa antamansa lupaukset. USA:ssa on nyt presidentti, joka mm. laittoi Pohjois-Korean vuosikymmeniä jatkuneen koko muun maailman kiristämisen kuriin. USA:ssa on nyt presidentti, joka palautti Israelin ikiaikaisen pääkaupungin Jerusalemin oikeaan asemaansa.

Nämä muutama esimerkki osoittavat, että presidentti Trump ravistelee maailman luutuneita asenteita, missä kaikkinainen kähmintä, korruptio ja näennäinen hyväksyntä vain yhteen suuntaan on hyväksyttävää. Kaikkein suurinta mekkalaa Trumpia vastaan pitävät ne, joilta USA on nyt poistamassa ilmaiset ”avustukset”, ts. USA lakkaa rahoittamasta muiden menoja.

Mikä siinä on muka väärin? Trumphan osoittaa vanhan sadun mukaisesti, että useimmilla keisareilla ei olekaan vaatteita.

Ari Hyvönen, Kausala

Kommentoi artikkelia

Jos haluat kommentoida nimettömänä, voit tehdä sen seuraavasti:
Kirjoita nimimerkkisi Nimi-kenttään, valitse Kommentoin mieluummin vieraana -kenttä ja lisää sähköpostiosoitteesi sähköpostikenttään. Sähköpostiosoite ei näy kommentoinnin yhteydessä. Voit myös kommentoida rekisteröityneenä luomalla tilin Disqus-palveluun tai kirjautumalla kommentointiin esimerkiksi Facebookin tai Twitterin avulla.

Lue kommentointiohjeet