Lukijalta: Kalat suojellaan pois kuluttajan ruokapöydästä

Yli kolme miljoonaa suomalaista ostaa kalansa kaupan kalatiskiltä. Ja hyvä niin. Kalan terveysvaikutukset ovat kiistattomat. Erityisesti pimeämpänä vuodenaikana kalasta ja varsinkin rasvaisesta kalasta ravintoomme tuleva D-vitamiini on erityisen tärkeä. Kalaa siis pitäisi syödä vähintäänkin kaksi kertaa viikossa, useampikaan kerta ei olisi pahaksi.

Kommentoi artikkelia

Jos haluat kommentoida nimettömänä, voit tehdä sen seuraavasti:
Kirjoita nimimerkkisi Nimi-kenttään, valitse Kommentoin mieluummin vieraana -kenttä ja lisää sähköpostiosoitteesi sähköpostikenttään. Sähköpostiosoite ei näy kommentoinnin yhteydessä. Voit myös kommentoida rekisteröityneenä luomalla tilin Disqus-palveluun tai kirjautumalla kommentointiin esimerkiksi Facebookin tai Twitterin avulla.

Lue kommentointiohjeet