Lukijalta: Rahat on jo vähissä

Pääministeri piti sopimusta hyvänä maallemme EU:ssa käydyissä budjettineuvottelussa. Tuet pysyivät samana ja jäsenmaksun suhteen tuli nousua, koska Britannian lähtö EU:sta jätti ison reiän EU:n arkun pohjattomaan kassaan.

Se, että maamme antaa ilmaiseksi rahaa muille EU:ssa oleville maille on väärin. Ymmärrän sen, että rahaa lainataan hyvää korkoa vastaan, mutta ilmaiseksi miljoonia euroja on ministerimme mielestä hyvä sopimus.

Se, että olemme maksajan roolissa EU:ssa ja muut maat käyttävät Suomea hyväkseen omissa taloudellista ongelmissa on väärin. Elämme itsekin aikoja, että rahat maamme asioiden hoitamiseen on vähissä. On työttömyys ja koronan aiheuttamat taloudelliset maksut maksamatta. Puheet verojen korottamisesta sekä tinkiminen tulevaisuudessa saavutetuista eduista on nykypäivää poliitikkojen sekä talouden asiantuntijoiden puheissa.

Eli pääministeri epäonnistui mielestäni täysin EU:ssa pidetyssä kokouksessa ja sai maamme syvemmälle suohon. Tämänkin laskun maksaa työttömät, eläkeläiset, lapsiperheet ja työssäkäyvät kansalaiset.

Risto Kolehmainen, Kotka