Lukijalta: Onnittelut Kotkalle!


Täytyy sanoa, että teillä on siellä todellakin valot päällä ja katse tulevaisuudessa Arena-hankkeenne kanssa. Kulttuuri ja koulutus ovat avainsanoja, jotka vaikuttavat suoraan rakenteisiin ja pitävät alueen elävänä. Samoin itäisen naapurin läheisyys tulee tuomaan teille tuloja ja resursseja kehittää kaupunkia ja koko maakuntaa eteenpäin.
Tiedän, että varmasti tulee kritiikkiä, sillä ihmisen sisään on rakennettu vastustamisen mekanismi. Jos ei ymmärrä jotain, niin pelkää sitä ja lopulta vastustaa. Mutta uskon, että tämä joukko on pieni ja sammuu omaan huutoonsa.
Olen seurannut suunnilleen vastaavia hankkeita ympäri valtakunnan ja lähes jokaisesta on ollut suuri hyöty ja ilo useille toimijoille. Onnittelen!

Jari  Hyttinen, Helsinki

Kommentoi artikkelia

Jos haluat kommentoida nimettömänä, voit tehdä sen seuraavasti:
Kirjoita nimimerkkisi Nimi-kenttään, valitse Kommentoin mieluummin vieraana -kenttä ja lisää sähköpostiosoitteesi sähköpostikenttään. Sähköpostiosoite ei näy kommentoinnin yhteydessä. Voit myös kommentoida rekisteröityneenä luomalla tilin Disqus-palveluun tai kirjautumalla kommentointiin esimerkiksi Facebookin tai Twitterin avulla.

Lue kommentointiohjeet