Lukijalta: Itäisen Suomenlahden saaristoasiat eivät näytä kiinnostavan kansanedustajiamme

Saaristo-, rannikko- ja vesistöalueiden vuoden 2018 seminaari pidettiin Turussa 4.—5.6. saaristopolitiikan 70-vuotis- ja saaristoasiain neuvottelukunnan 60-vuotisjuhlien merkeissä. Maa- ja metsätalousministeriö huomioi paikalla olleista kotkalaisista saaristoaktiiveista Sirpa Ollikaisen ja Raimo Hynnisen. Aivan ansioista.

Saaristojemme asiat näyttävät kiinnostavan Länsi- ja Järvi-Suomen kansanedustajia. Itäisen Suomenlahden osalta on kuitenkin kuvaavaa, että yhdenkään kansanedustajan mielenkiinto ei riittänyt osallistua seminaariin. Ikään kuin meidän saaristomme perusasiat — vesi, jätteet, liikenne, energia — olisivat jo hyvällä tolalla ja mitään kehitettävää ei ole. Mutta maailma muuttuu myös saaristossa.

Juha Rissanen, Kotka

Kommentoi artikkelia

Jos haluat kommentoida nimettömänä, voit tehdä sen seuraavasti:
Kirjoita nimimerkkisi Nimi-kenttään, valitse Kommentoin mieluummin vieraana -kenttä ja lisää sähköpostiosoitteesi sähköpostikenttään. Sähköpostiosoite ei näy kommentoinnin yhteydessä. Voit myös kommentoida rekisteröityneenä luomalla tilin Disqus-palveluun tai kirjautumalla kommentointiin esimerkiksi Facebookin tai Twitterin avulla.

Lue kommentointiohjeet

Luetuimmat