Lukijalta: Työn sankarit eduskunnassa

Timo Soinilla (sin.) oli aikanaan tokaisu: Missä EU, siellä ongelma”. Oli niitä toki paljon muitakin.

Nykyään on Arkadianmäellä alkanut kehkeytyä uusi slogan: ”Missä kiuru eli leivonen, sieltä ei sirkutusta pidä puuttuman”. Saattaa pitää paikkansa. Sosiaali- ja terveysvaliokunnalta on ääntä piisannut, median mukaan jopa niin paljon, että juuri ennen juhannusta pidetyn kokouksen päästöt läpäisivät rakennustekniset esteet ja kuuluivat käytävällä kulkevien korviin. Siis voimallista asioiden hoitoa.

Diagnoosi ei ole vielä määritellyt, olisiko kysymyksessä vatsanpuru vai jotakin vakavampaa. Saattoi olla pelkkää luulotautiakin liikkeellä.

Joka tapauksessa hatunnosto kansan valitsemille edustajille, jotka rehkivät vielä keskikesälläkin.Tavallinen kansa istuu jo laiturinnokassa ja onkii – tai lataa akkuaan muilla keinoin.

Kommentoi artikkelia

Jos haluat kommentoida nimettömänä, voit tehdä sen seuraavasti:
Kirjoita nimimerkkisi Nimi-kenttään, valitse Kommentoin mieluummin vieraana -kenttä ja lisää sähköpostiosoitteesi sähköpostikenttään. Sähköpostiosoite ei näy kommentoinnin yhteydessä. Voit myös kommentoida rekisteröityneenä luomalla tilin Disqus-palveluun tai kirjautumalla kommentointiin esimerkiksi Facebookin tai Twitterin avulla.

Lue kommentointiohjeet