Lukijalta: Kyminlinna on myös elpymisen symboli!

On hienoa, että Kotka alkaa elpyä.  Kun kevät on tulossa, niin Kotka ei saisi olla hyödyntämättä Kyminlinnaa. Porttien avaaminen vain edes muutamiksi kerroiksi tulevan kevään aikana antaisi signaalin niin kotkalaisille kuin ulkopuolisillekin, että Kotka kasvaa ja kehittyy vieläpä historiaansa muistaen.

Kannattaisi varmaan myös miettiä Kyminlinnaan erilaisia pop-up-tapahtumia, jotka saattaisivat tapahtua vain kerran. Nämä olisivat helppo ja halpa tapa alkaa kartoittaa minkälaista toimintaa Kyminlinnan muurien suojissa kannattaa tehdä ja millaista ei. Se voisi myös ruokkia nuoria kokeilemaan yrittäjyyttä edes hetken verran ja se voisi jopa saada heitä jäämään Kotkaan, eikä muuttamaan täältä pois kuten nykyään tapana on.

Kotkan kaupungin pitäisi siis ottaa vetovastuu Kyminlinnan kehittämisestä, koska kukaan muu ei sitä halua tehdä. Ne panostukset tulisivat nopeasti takaisin positiivisen maineen kera.

Jarno Jäppinen, kirjailija, Kotka

Kommentoi artikkelia

Jos haluat kommentoida nimettömänä, voit tehdä sen seuraavasti:
Kirjoita nimimerkkisi Nimi-kenttään, valitse Kommentoin mieluummin vieraana -kenttä ja lisää sähköpostiosoitteesi sähköpostikenttään. Sähköpostiosoite ei näy kommentoinnin yhteydessä. Voit myös kommentoida rekisteröityneenä luomalla tilin Disqus-palveluun tai kirjautumalla kommentointiin esimerkiksi Facebookin tai Twitterin avulla.

Lue kommentointiohjeet