Lukijalta: Venäjä on kotiuttanut yli 300 lasta Syyriasta—Suomi ei ole saanut mitään aikaan

Kello käy ja aika kuluu, eikä al-Holin leirillä olevia suomalaisia Isis-äitejä ja lapsia Suomessa näy. Venäjä on kotiuttanut parin vuoden aika yli 300 lasta Syyriasta ja Irakista. Kuten tunnettua venäläisten lapsirakkaus on toista luokkaa kuin meillä Suomessa. Hyvä Vladimir Putin, teit kerrassaan hienoa työtä! Suomalaiset poliitikot omaavat puolestaan yliluonnolliset kyvyt arvioida al-Holin leirillä olevia suomalaislapsia. Islamilaiset lapset ovat "turvallisuusuhka" suomalaisessa yhteiskunnassa joskus tulevaisuudessa. Voi poliitikkojen pyhä kristillinen yksinkertaisuus!

Vuonna 1978 olin seuraamassa ratamoottoripyöräilyn Grand Prix-kisaa Mugellossa Italian Toscanassa. Varikolla katselin, kun yksinäinen mekaanikko huolsi USA:n Kenny Robertsin kelta-musta-valkoista 500-kuutioista Yamaha-pyörää. Jaloissani pyöri 4 –5 vuotias poika, joka oli aivan ilmeisesti kyselyiässä. Koska minulla ei ole ennustajanlahjoja kuten suomalaisilla poliitikoilla, en tiennyt Roberts juniorin seuraavan isänsä jalanjälkiä, ja voittavan maailmanmestaruuden 500-kuutioisella Suzukilla vuonna 2000. Isä Roberts voitti maailmanmestaruudet vuosina 1978 –80.

Harva meistä tietää, mitä lapsista tulee isona. Eikä lapsista tarvitse tulla mitään suurta. Pääasia on, että heistä tulisi kunnon kansalaisia. On tietysti aikamoista, jos suomalainen poliitikko "tietää", että sylivauvasta tulee terroristi. Kokoomuksen puheenjohtaja Petteri Orpo sanoi keväällä, että lapsia voitaisiin ottaa valikoidusti Suomeen. Kuka valitsee Suomeen tulijat, Orpo? Onko valitsijan virka pistetty jo hakuun?

Päinvastoin kuin Vladimir Putin, niin Antti Rinteen (sd.) hallitus ei ole saanut vielä mitään aikaan asian suhteen. Riittääkö Rinteen hallitukselle vaalikausi eli neljä vuotta lasten ja äitien saamiseksi Suomeen?

Pentti Heinonen, Hamina