Lukijalta: Kukaan ei ota vastuuta maahanmuutosta

Tasavallan presidentin uudenvuoden puhe oli ponneton. Suomen valtiojohto ei viime vuonnakaan onnistunut suojelemaan suomalaisia ulkoa tulleelta vaaralta. Globalisaatiota kannattava presidenttimme ei ota osavastuuta tilanteesta, johon kulttuurierot sivuuttava maahanmuuttopolitiikka on johtanut. Hän ei myöskään viitannut valtioneuvoston vastuuseen. Itse asiassa kukaan ei tunnu ottavan vastuuta.

Kaikki me tiedämme – vaikkei siitä pääsääntöisesti saa puhua – että vakavin uhka varsinkin naisia ja lapsia kohtaan tulee tietyn ideologian piirissä kasvaneesta ihmisryhmästä. Sen kulttuuri on kovin erilainen kuin oma kulttuurimme. Sen dogmi suoranaisesti kieltää sopeutumisen suomalaisiin arvoihin. Toisaalta se sallii tekoja, joita me emme ole tottuneet hyväksymään.

Valitettavasti presidentin puhe ei antanut toivoa siitä, että tänäkään vuonna ryhdyttäisiin haitallisen maahanmuuton estämiseksi kaikkiin välttämättömiin toimenpiteisiin. Edessä oleva vuosi ei nykyisellä politiikalla tule olemaan parempi kuin edellinen. Itse veikkaan, että siitä tulee pahempi.

Jouni Suninen, Suur-Kouvolan sitoutumattomat

Kommentoi artikkelia

Jos haluat kommentoida nimettömänä, voit tehdä sen seuraavasti:
Kirjoita nimimerkkisi Nimi-kenttään, valitse Kommentoin mieluummin vieraana -kenttä ja lisää sähköpostiosoitteesi sähköpostikenttään. Sähköpostiosoite ei näy kommentoinnin yhteydessä. Voit myös kommentoida rekisteröityneenä luomalla tilin Disqus-palveluun tai kirjautumalla kommentointiin esimerkiksi Facebookin tai Twitterin avulla.

Lue kommentointiohjeet