Lukijalta: Hyvät harjoitus- ja kilpailupaikat antavat mahdollisuudet koviin tuloksiin — Teemu Pukki ja Rasmus Kupari hyvinä esimerkkeinä

Moni kunnallisia sekä liikunta-asioita seurannut muistaa Kotkan kaupungin organisaatiouudistuksen. Palvelujohtaja Jorma Haapanen valmisteli liikuntatoimen muutokset, jotka hyväksyttiin 2015 eli ”hajautettiin”. Paperilla näytti, että toimii, vaan ei toimi! Ja nyt 2019 olen saanut tietooni, että liikuntatoimessa on kolme henkilöä töissä, muut entiset toimen työntekijät ripoteltu sinne, tänne. Nyt puuttuu se roti.

Ikävä todeta, että nämä kolme liikuntatoimen virkailijaa ovat joutuneet kaiken narinan, kiukun ja sylkykupin rooliin. Ei sen näin pitänyt mennä, ja toivon, että valtuusto ottaa asian huomioon ja tekee tarvittavat korjausmuutokset. Onhan meri- ja satamakaupunki Kotka myös liikunta- ja urheilukaupunki, jossa jokainen urheileva tietää,että kaupungilla on suuri rooli urheilupaikkojen tekemisissä. Hyvät harjoitus- ja kilpailupaikat antavat mahdollisuudet koviin tuloksiin ja siitä maineeseen – Teemu Pukki ja Rasmus Kupari hyvinä esimerkkeinä.

Valtuutetun yksi tärkeimmistä tehtävistä on tuoda kuntalaisten näkökulmat päätöksenteon tueksi. Hyvää liikunnallista syksyä kaikille tasapuolisesti.

Mertsu JK. Merivirta, Kotka

Luetuimmat