Lukijalta: Jäitä hattuun Lindelöfin arvostelussa

Kotkan poliisikaupunginvaltuutettu Samuli Sibakoff arvosteli lukijakirjoituksessaan (KySa13.10.) Kotkan kaupunginjohtajaa väitteillä, johon on syytä ottaa kantaa väitteen todenperäisyyden suhteen.
Sibakoff mainitsee kirjoituksessaan, että ”kaupunginjohtaja Lindelöfillä on kuitenkin kamala hinku saada rakennettua vielä jotain, ennen eläköitymistään ja jättää sitten uppoava laiva”. Tällaisiin Sibakofin väitteisiin en usko, koska tiedän Lindelöfin olevan poikkeuksellisen rehellinen suhteessa useaan Kotkan kaupunginvaltuutettuun.
Vähänkin asioita seuranneet kansalaiset tajuavat, ettei Lindelöf halua maineensa vuoksi jättää taakseen uppoavaa laivaa, koska kaupunginjohtajana Lindelöf on vuosia tehnyt työtä Kotkan kaupungin kehittämiseksi.
On helppoa kirjoitella julkiseen keskusteluun väitteitä, joita ei tarvitse todistaa oikeaksi. Mielestäni kotkalaisen päättäjien pitäisi kyetä avoimeen keskusteluun kaupunginjohtajan kanssa kasvotusten, jotta vältytään asiattomilta ylilyönneiltä.

Asko Kervinen, Hamina

Asko Kervinen

Kommentoi artikkelia

Jos haluat kommentoida nimettömänä, voit tehdä sen seuraavasti:
Kirjoita nimimerkkisi Nimi-kenttään, valitse Kommentoin mieluummin vieraana -kenttä ja lisää sähköpostiosoitteesi sähköpostikenttään. Sähköpostiosoite ei näy kommentoinnin yhteydessä. Voit myös kommentoida rekisteröityneenä luomalla tilin Disqus-palveluun tai kirjautumalla kommentointiin esimerkiksi Facebookin tai Twitterin avulla.

Lue kommentointiohjeet